Ultimele Știri

Se strânge lanțul în jurul baronului Viorel Hrebenciuc!

După ce Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut aviz de la Camera Deputaţilor pentru arestarea lui Viorel Hrebenciuc , în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, în care deputatul PSD este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență şi instigare la folosire a influenței de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, Viorel Hrebenciuc apare într-un nou dosar fiind suspect de trafic de influență.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat astăzi, la ieşirea de la DNA, că procurorii l-au anunţat că este suspect într-un nou dosar, în care este cercetat pentru că ar fi făcut trafic de influenţă, el precizând că nu este vorba despre „niciun fel de afacere”.

Potrivit anchetatorilor, Hrebenciuc ar fi încercat să obțină informații din anchetele penale referitoare la persoana sa, cu ajutorul  cărora ar fi aflat de emiterea unor mandate de supraveghere prin care s-a dispus interceptarea convorbirilor sale, de asemenea ar fi cumpărat influență de la diverși funcționari, oferindu-le în schimb ajutor pentru a obține diverse funcții.

Viorel Hrebenciuc este cercetat de procurorii DNA, alături de deputatul PSD Ioan Adam, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri. DNA a cerut aviz de la Camera Deputaţilor pentru arestarea celor doi deputaţi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*