Ultimele Știri

Se dă startul proiecțiilor ”Cinema în aer liber”! Ce film putem viziona mâine

Primăria Sectorului 3 deschide mâine, 4 august, la ora 21.30, seria proiecţiilor „Cinema în aer liber” cu filmul „Poveşti sălbatice”. Cinematograful în aer liber îşi deschide porţile pentru o perioadă de cinci săptămâni, în parcul Titan – Insula Artelor (acces din str. Liviu Rebreanu), unde vor fi proiectate 24 de filme, dintre care 12 filme europene și de autor ale momentului, precum și o selecție de filme clasice îndrăgite şi apreciate de publicul cinefil.

În cadrul ediţiei din acest an, 12 filme premiate sau nominalizate recent la festivaluri internaţionale de prestigiu, precum și o selecție de filme clasice americane și franțuzești vor fi proiectate de marți până duminică, de la ora 21.30, utilizând cel mai performant echipament de proiecție în aer liber din România, un ecran gonflabil de 120 m², și singurul proiector digital mobil din țară, de 17.000 lumeni, ce permit urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.

Pentru seara de marţi, 4 august, publicul cinefil va putea viziona pelicula „Poveşti sălbatice”, nominalizată anul acesta la Oscar pentru cel mai bun film străin, inclusă în competiție la Cannes în 2014 şi laureată a premiului Goya pentru cel mai bun film iberoamerican.

„Poveşti sălbatice” este un film de comedie neagră, coproducţie argentiniană spaniolă, scris şi regizat de Damián Szifron şi coprodus de Pedro Almodóvar. Acesta este un film compus din şase povestiri unite de o temă comună, şi anume de violenţă şi răzbunare. Poveştile explorează aspecte ale naturii umane, printre care răzbunarea, renegarea, furia şi răscumpărarea.

Accesul publicului la proiecţiile din cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” este gratuit. Evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film şi se află la cea de-a IV a ediţie.

Povesti salbatice

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*