Ultimele Știri

Se circulă în condiții de iarnă pe drumurile din țară. DN25 Galaţi – Tecuci rămâne închis

Pe mai multe drumuri din țară se circulă în condiții de iarnă. DN25 Galaţi – Tecuci este închis în continuare între localităţile Şendreni şi Hanu Conachi, din cauza apei acumulate de carosabil, conform Mediafax.

Sâmbătă dimineață, DN25 Galaţi – Tecuci era încă închis între localităţile gălăţene Şendreni şi Hanu Conachi, din cauza apei acumulate de carosabil.

Ruta ocolitoare (pentru ambele sesuri) este DN25A Hanu Conachi – Fundeni – Năneşti, DN23 Năneşti – Muchea – intersecţie cu DN2B (Brăila), DN2B(E87) intersecţie cu DN23 – intersecţie cu DN25 (Şendreni), DN25 Şendreni – Galaţi.

Din cauza zăpezii şi a vântului puternic, DN67C-Transalpina a fost închis din data de 8 octombrie între Rânca şi Obârşia Lotrului, în timp ce DN7C-Transfăgărăşan a fost deszăpezit pe întreg tronsonul, dar pentru a circula pe acest drum anvelopele de iarnă sunt obligatorii.

În judeţul Argeş, până în data de 15 noiembrie, pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, pe raza comunei Drăganu, se efectuează lucrări de decopertare şi asfaltare, iar traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, fiind dirijat de piloţi de circulaţie.

În judeţul Sibiu, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, în zona Turnu Spart (între localităţile Boiţa şi Lazaret), din cauza unor lucrări care se execută la podul peste pârâul Meghiş. În acest punct apar frecvent probleme de trafic.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*