Ultimele Știri

Se apropie oare războiul de România?

 

Un cetățean a surprins un tren  încărcat cu  blindate, rachete sol aer, tunuri de  mare calibru și camione pentru transportul soldaților, care se îndrepta spre Constanța, am constatat asta după numerele mașinilor care circulau pe șoseaua respectivă.  În urma evenimentelor care au loc în Ucraina, România are practic un război la granițele sale. După cum știm la Mihail Kogălniceanu există o bază a trupelor americane și mai multe nave de război americane au fost aduse în Marea Neagră pentru diferite misiuni NATO în regiune. Să fie doar o încordare a mușchilor între coloșii planetei SUA și Federația Rusă?   Președintele Traian Băsescu  a deschis subiectul mobilizării rezerviștilor acum câteva zile fapt ce îngrijorează opinia publică românească. Acesta a mai declarat că există o problemă a mobilizării rezerviștilor și îl cităm: „Legea privind rezerviştii e o soluţie discutată. S-a pus problema unei analize a capacităţii noastre de a chema rezerviştii sub arme. Avem o mare problema pentru ca foarte mulţi rezervişti sunt la muncă în străinătate. Va trebui să ne refacem capacitatea de a ne aduce rezerviştii sub arme dacă e nevoie.”

tunuri
Subiectul a creat polemici și replici acide din partea tinerilor internauți dar și a rezerviștilor care l-au criticat pe Traian Băsescu. Conform funcției pe care o deține în stat președintele este comandantul forțelor armate și îndeplinește funcția de președinte al   Consiliului Suprem de Apărare  a Țării(CSAT)
Marile puteri își testează puterile de luptă pe teritoriul Ucrainei, iar România devine astfel un pion alături de Polonia și Țările Baltice pentru Statele Unite împotriva ”marelui urs„ de la răsărit.

Comentarii prin Facebook

16 Comentarii on Se apropie oare războiul de România?

 1. sa lupte Basescu cu neamu lui,ca ne-a fugarit copiii din tara

 2. mugurel mugurel // 27 aprilie 2014 at 17:24 // Răspunde

  De accord cu Doamna Maria ,,,,sa lupte ei aia care nu mai stiu ce sa faca de bine

 3. Sunt numai piese de muzeu, masini si tehnica militara veche, eu cred ca le duce la vreo expozitie…

 4. NobodyNoName // 3 august 2014 at 22:39 // Răspunde

  Imagini vechi. Romania a epuizat reursa la SA2. Imaginile prezinta afluirea spre „Midia” (Poligon) a unui Dn RAA. Nimic spectaculos. Doar…..Istorie….!!!!!

 5. Doamnelor si domnilor, de aplicatii cu trageri de lupta ati auzit?
  Exact asta se va intampla cu toata tehnica observata. In fiecare an au loc astfel de aplicatii la Capul Midia.
  Dar tu nu, batman, batman!!!

 6. Doamna maria nu basescu ia alungat din tara ci iliescu si cei care au vadut tot dupa revolutie..haideti sa fim putin realisti totusi

  • DL ILIE RUNCAN,ARE DREPTATE,FSN-ACUM PSD I-A ALUNGAT DIN TARA SI O SA PLECAM CU TOTII,,NE0AU DUS LA SAPA DE LEMN SI IN SARACIE TOTI,DIN CE IN CE MAI RAU,EI VORBESC DE MILIOANE DE EURO,SI NOI NU AVEM BANI DE PAINE,DAR SA MAI PLATIM DARILE LA STAT,LOCURI DE MUNCA,NIMIC,MERGI LA PATRONI,LASI CV-UL SI ZICE -TE SUNAM NOI… SI STAI SI ASTEPTI MULT SI BINE,E VAI DE NOI,EI SUNT PUSI LA ADAPOST.

 7. americanii s-au trezit mai demult li s-a spus mereu ca lupta pentru tara, dar interesele nu erau ale copiilor lor care au murit aiurea , asa o sa se intample si cu romanii, ce interese avem noi? nu vedeti ca sunt in stare pentru a vinde armament sa omoare toata floarea Europei? ce vor ? petrolul rusiei ? de fapt asta este tinta .

 8. Nu va agitati,nu va stresati,militar nu contam intro lume atat de mare.Trebuie doar sa ne preocupe si sa ne intereseze de noi de familiile noastre ,de copii nostri.Economic santem si mai departe de marile puteri.O fotografie nu inseamna NIMIC. Nu va agitati.

 9. Ma noi nu am plecat de politicieni ci de conceptia poporului,
  De ce cind va duceti la doctori dati plicul sau gainile
  De ce cind numai cu plocoane si masini se intra la facultati,sa va da-ti mari de copii vostrii ,si noi plecam sa aratam strainilor ce valoare avem ,pe cind in Rom.facultate au toti tradatorii si analfabetii.cind va veti gindii ca trebuie schimbate din radacina aceste 2 mari lucruri…Educatia si cultura’sanatatea..atunci incepe o alta lume.Nu pe internet sau la cafea ci la doctor si la scoala
  Acolo faceti video si facetii de ris.
  Dar va e rusine … Va e frica …

 10. Cat de prost , sau de bine plătit sa fiu , sa plec la război împotriva unei tari ;cu cel mai puternic arsenal militar din lume, la doi pași de tara noastră si fără motiv? Nu știu voi!dar eu nu am fost nici prezent , nici întrebat in momentul semnării tratatului pt NATO. Sa se ducă ei .

 11. Romanii s-au saturat SI de UE si de NATO.Pt. ce sa ii mai iubim pe cei care ne aduc sclavagismul ???Lupta e apriga intre capitalisti,globalizare,regionalizare,autonomie acapararea Moldovei (aderarea la UE),UE,SUA (prin DNA),DEZMEMBRAREA Romaniei (!!!) si mafia de dreapta,cu TOATE televiziunile oligarhilor ,pe de o parte,versus socialisti-nationalisti,unirea cu Moldova,iesirea din UE (si din NATO), neutralitate, si bune relatii de vecinatate,bazate pe respect si ajutor reciproc economic si militar cu Rusia.SINGURA solutie este sa schimbam TOATA clasa politica de tradatori si mafioti (nu avem o stanga REALA) ,sau sistemul cu totul !!! Capitalismul pe care se lupta SUA si Merkel ,pt. interesele si LA COMANDA stapanilor lumii, si-a dovedit esecul.OARE popoarele (roman si moldovean) unde sunt si de ce nu zic nimic,in aceste lupte murdare si inutile pentru exploatarea lor ???

 12. 44 vagoane cu tehnica militara din 1944 au plecat sa infrunte inamicul in 2014 ! categoric ne pregatim sa aparam patria, cu buzunarele pline de pietricele rotunde si prastia de gat, arcuri stim sa facem de pe vremea dacilor !

 13. S-a vrut caoitalism , toti romanii s-au vrut patroni …
  Ati uitat anii 90 legat de impropietarire cu apartamente de la stat , cu pamanturile pe care nu avea nimeni cum sa le lucreze singuri care apoi s-au vandut …
  Ghinion ca nu avem petrol ca doar asa traiam mai bine .

 14. dati efect sepia si vom asemana unui convoi din ’44…sa fim sinceri…asta e arsenal de razboi in 2015????….linistitiva:)

 15. separatistii au arsenal clar deasupra noastra….n-ai cum sa faci fata…de e razboi murim ca in counter strike:)))

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*