Ultimele Știri

”Se află pe fundul mării Java” – Noi detalii despre avionul AirAsia

Avionul Airbus A320-200 al companiei AirAsia, dispărut duminică între Indonezia şi Singapore, cu 162 de oameni la bord, s-ar fi prăbuşit în mare. Asta susţin autorităţile indoneziene care au reluat, în această dimineaţă, operaţiunile de căutare. 

„Potrivit datelor pe care le-am analizat până acum, cel mai probabil, avionul se află la fundul mării”, a declarat șeful Agenției indoneziene de căutare și salvare, Bambang Soelistyo.

Căutările aeronavei dispărute au fost reluate în această dimineaţă, după ce au fost suspendate noaptea. Acestea au loc în estul Insulei Belitung din marea Java. La operaţiune participă echipe din China, Malaezia, Indonezia, Singapore şi Australia. Rudele şi prietenii pasagerilor aflaţi la bordul aeronavei încă mai speră la un miracol.

141228080444-cnngo-missing-flight-path-tablet-large

„Nu pot să cred. Nepotul nostru se îndrepta spre Singapore, în vacanţă”, a spus o persoană.

Şeful companiei low cost AirAsia crede că tragedia a fost provocată de condiţiile meteo nefavorabile. El a dat asigurări că le va oferi sprijin rudelor celor dispăruţi.

„Priorităţile noastre în acest moment sunt familiile victimelor şi vom face tot ce ne stă în putinţă ca să le ajutăm”, a declarat Tony Fernandes.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*