Ultimele Știri

Scrisoarea lui Ponta către Iohannis

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de facebook o scrisoare adresată lui Klaus Iohannis, prin care îi transmite acestuia părerea sa despre importanța participării lor la dezbateri televizate.

”Domnule Klaus Iohannis,

Îmi mențin invitația către dumneavoastră de a participa împreună la 4 dezbateri televizate, la cele mai importante televiziuni de știri din România!

Ar fi anormal să cerem celor 18 milioane de români cu drept de vot să aleagă între noi fără o astfel de întâlnire. Întotdeauna au fost acceptate astfel de dezbateri și eu vă anunț, din nou, că am acceptat cele 4 invitații formulate de televiziunile de știri cele mai importante din România.

Suntem o democrație consolidată, iar astfel de dezbateri televizate sunt absolut normale și de dorit. Sunt convins că știți foarte bine că am transmite un semnal foarte ciudat, inclusiv în exterior, către cei care se uită astăzi la alegerile din România, daca am arăta că nu putem avea un dialog. Dialogul este singura cale prin care putem acoperi faliile create într-o bătălie electorală și prin care putem demonstra că împreună ne dorim pentru România același lucru: bunăstare pentru cetățeni, un stat de drept puternic, instituții solide.

Sunt convins că astfel de dezbateri nu pot fi decât civilizate și echilibrate, iar interesul nostru, al tuturor, este să acceptăm invitațiile care ne vin din partea televiziunilor, indiferent de orientarea lor.

Am în continuare încredere că, începând cu săptămâna viitoare, vom da șansa românilor să ne evalueze la cele patru emisiuni organizate astfel: luni, la România TV, ora 20.00 (pe teme economice și sociale); marți, la Realitatea TV, ora 20.00 (pe teme de politică externă și securitate națională); miercuri, la B1 TV, ora 20.00 (pe teme privind instituțiile, statul de drept și justiția) și joi, la Antena 3, ora 20.00 (pe teme legate de viziunea de dezvoltare a României).Vă mulțumesc anticipat pentru un eventual răspuns pozitiv!”

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Scrisoarea lui Ponta către Iohannis

  1. Daca premierul dottore „PONTA” este incoltit astazi de romanii pe care ia pacalit la vot, prin frauda (vezi metoda Dragnea) si are totusi tupeul in orice cuvantare sa aminteasca: „noi, romanii care i-am votat pe cei mai buni politicieni” acum, inainte de alegeri, incercati sa va imaginati varianta posibila si dupa campania prezidentiala. Nu cumva acest presedinte al PSD, ar putea avea soarta dictatorului Ceausescu? Cetatenii nu mai au incredere in corectitudinea procesului electoral si atunci, unica solutie este alegerea raului cel mai mic, adica orice alt presedinte in afara de Victor Ponta, pentru a scapa in sfarsit, dupa 25 de ani de saracie si coruptie, de CIUMA ROSIE (COMUNISTA)
    http://www.petreanu.ro/2014/11/06/banda-hotilor-de-voturi-a-dat-lovitura/?cp=2#comment-178283

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*