Ultimele Știri

Scrisoarea Angelei Merkel către Klaus Iohannis

Angela Merkel

Klaus Iohannis a declarat, joi, că are o susținere puternică din  partea cancelarului german Angela Merkel, și a primit o scrisoare de susținere în data de 28 octombrie, dar nu nu a dorit să o facă publică până acum.

Candidatul ACL este ferm convins de susținerea doamnei Merkel: „Categoric că mă susţine, mi-a şi scris această chestiune, că mă susţine.” „Pentru mine a fost o bucurie că am primit scrisoarea, mă susţine, mă sprijină. Am sprijin foarte larg din partea doamnei Merkel” a mai spus Iohannis.

merkel

Scrisoarea Angelei Merkel către Klaus Iohannis

„Stimate domnule Johannis,

Am aflat cu bucurie de candidatura dumneavoastră la alegerile prezidenţiale din România, pe 2 noiembrie. Cetăţenii români regăsesc în dumnevoastră o serie de virtuţi, care în Europa sunt apreciate în mod deosebit. În calitate de primar al Sibiului aţi dovedit competenţe administrative şi un spirit european autentic. Prin aderarea PNL la Partidul Popular European şi prin asocierea cu PDL veţi construi o forţă puternică a clasei mijlocii. Vă doresc multă determinare şi multă energie şi sper să aveţi succes şi dumneavoastră şi Alianţa Creştin-Liberală.

Cu multă prietenie,

Angela Merkel”, a scris cancelarul german în scrisoarea trimisă pe adresa sediului PNL şi purtând antetul partidului său, CDU.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Scrisoarea Angelei Merkel către Klaus Iohannis

  1. Eu va apriciez doamna cancelar va cer prietenia cred ca veti deacrd

  2. Doamna Angele Merkel va cee prietenia prin facebookul meu

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*