Ultimele Știri

Scriitorul britanic Mike Ormsby vine la București

Pe 27 octombrie, de la ora 19:30, la Ceai la Vlaicu, grupul Bucharest English Book Club vă invită la o întâlnire cu scriitorul britanic Mike Ormsby. În cadrul clubului de carte se vor discuta fragmente din volumul „Never Mind the Balkans, Here’s Romania”, publicat pentru prima oară în 2008. Acesta reunește 57 de povestiri inspirate din viața autorului ce prezintă în stil caragialian aspecte din societate românească – urbană și rurală.

Mike Ormsby e fost ziarist și instructor al BBC. Pe lângă cartea de față, a mai publicat un roman în două volume – „Child Witch Kinshasa” și „Child Witch London” – bazat pe întâmplări reale din Republica Democrată Congo și Marea Britanie. A mai scris o carte pentru copii – „Spinner the Winner” – tradusă în patru limbi și scenariul de film „Hey, Mr DJ!”. Momentan, Mike Ormsby trăiește într-un sat de munte din Transilvania, alături de soția sa – Angela Nicoară.

Bucharest English Book Club e un club de carte unde textele și discuțiile sunt în limba engleză. A început în luna februarie, iar ediția din data de 27 octombrie va fi ediția cu numărul 36. La club sunt bineveniți toți cei interesați de limba engleză sau pur și simplu de literatură.

Link către evenimentul de pe Facebook (unde găsiți și fragmentele ce vor fi discutate): 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*