Ultimele Știri

Schimbări majore pentru unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din România

Vor avea loc schimbări majore pentru unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din România. Este vorba despre  Metro Cash&Carry România, a cărui conducere va arăta diferit după ce omul de afaceri Ion Țiriac s-a retras.

Acesta a ieșit din parteneriat după ce a vândut grupului german pachetul de 15% din acțiuni pe care îl deținea prin firma Zareba Holdings Limited.

”Metro Cash&Carry International a achiziționat participația Zareba Holdings Limited la Metro Cash&Carry România. Grupul german deține acum în totalitate Metro Cash&Carry România”, a declarat pentru Profit.ro Adina Tîmplaru, Head of Corporate Communications Metro România.

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, Metro Cash & Carry România este deținută acum de Metro Cash&Carry International – 75% și de Metro AG – 25%. Într-un raport al grupului german este menționată o tranzacție cu 15% din acțiuni în 16 noiembrie.

Ion Țiriac este cel care a adus rețeaua Metro Cash & Carry în România în 1996, grupul german fiind primul retailer internațional intrat pe piața românească după Revoluție.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*