Schimbări la RADET: Cei trei membri demisionari au fost înlocuiți

  • Nicoleta Ungureanu
  • 31 iulie 2016
  • Social
RADET apa

Cei cinci membri ai Consiliului de Administraţie al RADET care au demisionat din funcţii, după ce au reclamat o comunicare deficitată cu CGMB şi Primăria Capitalei, urmează să fie înlocuiți luni.

Desemnarea unor administratori provizorii în CA al RADET vine după patru zile de la anunţul demisiei celor cinci membri ai Consiliului de Administraţie, respectiv preşedintele Gabriel Dumitraşcu, Alin Chiţu, Antonel Tănase, Marian Agiu şi Andreea Mihaela Miu. Aceştia au arătat că renunţă la contractul de mandate “din motive personale”.

Aceștia au demisionat din funcții au demisionat din funcţii după ce au reclamat o comunicare deficitată cu CGMB şi Primăria Capitalei, primarul Gabriela Firea spunând însă că demisia în bloc a acestora a fost un gest politic, motivat de faptul că oricum ar fi fost demişi de noul Consiliu General, dar şi de auditul care se va face la regie.

Deşi Dumitraşcu a prezentat, în conferinţa de presă, şi dovada că viceprimarul le-a cerut demisia, Aurelian Bădulescu a negat, arătând că aceştia au ales să plece ca urmare a incapacităţii de a gestiona situaţia actuală a RADET.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *