Ultimele Știri

Scenarii electorale

„Orice e posibil. Dar puțin probabil, pentru că domnul Traian Băsescu, deși ar fi categoric cel mai bun prim-ministru pe care l-ar putea avea România în acest moment, a spus clar că nu se pune problema. Deci nu are rost să analizăm noi, dacă dânsul spune clar că nu va fi, nu dorește și nu va fi premierul României”, a declarat Elena Udrea, răspunzând unei întrebări referitoare la posibilitatea ca Traian Băsescu să fie la un moment dat premier al României. Pe de altă parte, Elena Udrea a declarat că un model de femeie premier ar putea fi Anca Boagiu.

Reporterii noștri au aflat și alte scenarii:

Ponta președinte – Kim Jong-un premier

Nu există pesedist responsabil care să nu-și dorească asta prin tradiție, chiar de pe vremea dacilor, poporul român era înfrățit cu poporul nord corean prieten și tovarăș. Prin schimburi reciproc avantajoase, România ar deveni o putere nucleară care ar băga spaima în imperialiști.

Iohannis președinte, tot el premier 

Când pui mâna pe putere, pentru ca lucrul să fie bine făcut, n-o mai împarți cu nimeni. Totul sub lozinca “Ein Reich, ein Volk, ein Iohannis!”

 Macovei președinte, Moise premier

Gurile foarte rele spun că cele zece porunci cu care și-a structurat Monica Macovei programul n-au fost primite de-a moaca și că trebuie să ofere ceva la schimb.

Tăriceanu președinte, Ion Iliescu premier

Pentru anii frumoși în care Tăriceanu a guvernat cu sprijinul PSD, merită și domnul Iliescu măcar atât.

base

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*