Scandalul Antenelor îl scoate din minți pe Dan Voiculescu! Atac furibund din închisoare: ‘Este o SLUGĂ!’

  • Adelina Mitrache
  • 22 februarie 2016
  • Politică

Traian Băsescu a comentat declarația președintelui Klaus Iohannis cu privire la scandalul evacuării sediilor Trustului Intact. Acesta spune că Iohannis a greșit fatal și că s-a transformat în ”sluga lui Voiculescu și a altor zăpăciți de la Antena 3”.

”Între președinte și Dumnezeu e doar hotărârea judecătorească, definitivă. Ați înțeles? Eu am un sentiment de revoltă față de ceea ce au întreprins primul și al doilea om în stat. Eu sunt șocat, nu își dau seama cât de mult dau România înapoi. Înțelegeți cât e de grav când nu se aplică o hotărâre judecătorească? Nu se aplică legea! Ce am văzut ieri e josnic pentru un președinte. El e dator, dacă e nevoie, să fie un soi de martir al presei. Îl costa doar că l-ar fi terfelit lacheii lui Voiculescu, dar rămânea Președintele României. Obligația lui era să rămână șef al statului, nu o slugă a turnătorului Dan Voiculescu, a lui Badea, Gâdea sau ce zăpăciți mai sunt pe la Antena 3. El avea obligația să susțină justiția. Eu am plătit scump pentru această susținere, am avut două suspendări. Un om, care e Președintele României, nu poate decât să susțină statul de drept. A cedat statul de drept pentru sprijinul Antenelor. E o eroare. Asta folosește mafiei. Decredibilizarea justiției folosește celor care se cred deasupra legilor, care sabotează statul. Însuşi Președintele României a fost un sabotor al statului de drept. Eu nu am fost de acord cu abuzul statului (în cazul oamenilor încătuşaţi inutil, înainte de a fi judecaţi). Sunt revoltat! Să lovești în puterea judecătorească așa cum a făcut-o Iohannis e sabotarea statului de drept.”, a spus Traian Băsescu, într-o intervenție telefonică.

Omul de afaceri Dan Voiculescu, patronul trustului Intact îi răspunde și el fostului președinte, scriindu-i pe blogul său acesta avut un comportament „de slugă” faţă de el şi nu actualul preşedinte Klaus Iohannis, care, potrivit lui Voiculescu, nu a călcat vreodată pe la Grivco.

CITEȘTE ȘI: Documente în EXCLUSIVITATE: Antenele, finanțate cu milioane de dolari din banii furați de Voiculescu

„Recunosc în mod public că Traian Băsescu a avut mereu comportament de slugă faţă de mine în toţi aceşti ani“, scrie Dan Voiculescu pe blog.

„1. Băsescu mă ruga să apară la Antene când a candidat la Primăria Municipiului Bucureştiului. Îmi amintesc că avea o voce de slugă.

2. Tot cu un comportament de slugă a venit ”cu căciula în mână” la Grivco – aşa cum singur a recunoscut. *Pentru opinia publică: Presedintele Klaus Iohannis nu a fost niciodată la Grivco.

3. Tot ca o sluga Băsescu a venit la Senat în biroul meu şi mi-a solicitat sa nu votam in Parlament alegerea lui N. Vacaroiu şi a lui A. Nastase în funcţiile de preşedinţi ai celor două Camere.

4. Sluga a fost şi la Taverna Sârbului când m-a rugat să ne întâlnim cu scopul de a-l da jos pe C.P.Tariceanu din funcţia de Prim-Ministru pentru a-l pune pe T. Stolojan.

5. Inclusiv la întâlnirea de la Cotroceni Băsescu mi-a spus umil:  „Domnule Profesor, sunteti născut in ’46, deci suntem apropiaţi ca varsta. Nu mai mergeţi pe mâna unui cal mort. Tăriceanu nu are niciun viitor”. De fiecare data comportamentul lui Basescu a fost de sluga umila, chiar si pe scările de la Modrogan înainte să-l trădeze pe Petre Roman“, afirmă Voiculescu.

„Referitor la evenimentele recente, susţin întru totul aplicarea legii prin respectarea ei, deci NU prin abuz.  De la mic la mare, cei care reprezintă statul au obligaţia să respecte, mai ales într-un stat de drept, drepturile cetăţenilor şi să aplice legea în spiritul şi litera ei. Legile sunt aceleaşi pentru toţi şi sunt făcute pentru oameni, nu împotriva lor“, conchide Voiculescu, referindu-se la scandalul evacuării televiziunilor sale de către Fisc. 

loading...

One thought on “Scandalul Antenelor îl scoate din minți pe Dan Voiculescu! Atac furibund din închisoare: ‘Este o SLUGĂ!’

  1. Putini jurnalisti profesionisti au avut curajul de a il ataca pe turnator..Desi este chintensenta sistemului ticalosit acesta are influenta si inspira teama sau cumpara tot ,ca sa nu i se ridice nimeni impotriva.
    Va felicit si ma bucur ca v-am descoperit ..va repostez si pe pagina mea depe FB.. si pe google.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *