Ultimele Știri

Scandal sexual și amenințări în jurul președintelui CJ Argeș

Florin Tecău, președintele Consiliului Județean Argeș, a fost protagonistul unui scandal sexual pe internet, după ce a agățat o femeie în vârstă de 27 de ani pe o rețea de socializare, aceasta fiind defapt o ziaristă a unui ziar local. Președintele CJ Argeș s-a lansat în propuneri indecente și  perversiuni care au depășit cu mult limita bunului simț.

Vreme de 3 săptămâni, în luna decembrie (cu alte insistenţe de la începutul anului până în prezent), omul politic s-a lansat în cele mai deşucheate conversaţii şi propuneri cu o necunoscută, nivelul dialogului neputând fi – în foarte multe cazuri – suportat de paginile unui ziar. Încă de la primele mesaje, Florin Tecău a pus la dispoziţia „fetei” telefonul său mobil, număr (n.r. – plătit de Consiliul Judeţean) după care a continuat – prin SMS sau WhatsApp – să trimită valuri de mesaje şi propuneri indecente unei femei pe care nu o văzuse în viaţa sa.

poza-1-tecauÎn contul relaţiei pe care şi-o dorea, Florin Tecău s-a oferit s-o plimbe pe tânără în Franţa, la mare, să îi trimită şoferul să o aducă la Piteşti şi, eventual, să îi găsească un loc de muncă mai puţin solicitant.  Comportamentul lui Florin Tecău depăşeşte limitele normalului, fie şi pentru o persoană fără restricţii sociale şi publice. Omul care conduce judeţul a agăţat efectiv o necunoscută, căreia i-a transmis, în mod obsesiv, propuneri de o vulgaritate extremă şi imagini din aceeaşi categorie.

media-142106413564136800

În cele trei săptămâni, Florin Tecău a vorbit cu misterioasa femeie la diferite ore din zi şi din noapte, de pe numărul său oficial de preşedinte CJ, inclusiv când se afla la şedinţe importante în ministerele din Bucureşti sau acasă, cu soţia. Fără să o cunoască pe fată, Tecău i-a povestit despre fanteziile lui sexuale, frustrările sale, problemele de serviciu sau agenda sa oficială din care nu au lipsit emisiuni la televiziunile din Argeş, dineurile de sfârşit de an sau depunerea jurământului de către preşedintele României, Klaus Iohannis.

De câteva zile mă aflu sub presiunea amenințărilor unor dezvăluiri mediatice senzaționale, sexuale dacă vreți, din partea unei publicații argeșene. Consider că toate aceste așa-zise dezvăluiri nu reprezintă decât o mizerie, o înscenare care are caracter politic, prin care se urmărește o campanie amplă de decredibilizare a liderilor PSD. Probabil împotriva mea nu s-au găsit alte căi de atac și s-a ales calea de atac prin presă”, a precizat Florin Tecău în urma apariției convorbirilor purtate cu tânăra de pe Facebook.

În urma apariției convorbirilor în presă fiul președintelui CJ Argeș a trecut la amenințări pe o rețea de socializare. 

„Se întâmplă lucruri pe care nici măcar eu nu le mai înţeleg. Şi-am văzut multe, uitati-va si voi la listele alea. In câţiva ani am pierdut mulţi prieteni şi aproape tot ce aveam şi am ajuns în situaţia în care o mână de oameni decid când şi cum o să murim şi noi. Nu mai e de respect, onoare, credinţă sau că suntem toţi din acelaşi căcat. Ăştia nu mai vin doar după banii noştri sau după noi, vin să ne omoare mamele, femeile, copiii… copiii tăi, da, da… ai tăi! Eu vă zic ceva, familia mea n-o să dispară doar pentru că aşa vor unii. O să le extermin lor tot neamu’, o să le dau foc la case, la maşini şi la tot ce au ştiut ei vreodată. Şi daca o facem şi pe asta împreună, la fel cum am făcut tot până acum, tre’ s-o lămurim de la început că nu scapă viu niciunu’, că ăştia, chiar paralizaţi, orbi, surzi, ăştia o să ne caute peste tot. Dac-o să poată să ne scrie numele cu limba, o să fie de-ajuns! A, şi vă mai zic ceva… Dacă mai stăm aşa, dacă mai aşteptăm, o să ne sfâşiem noi între noi ca animalele, că n-o să mai ştim bine de rău!”, a scris pe Facebook Andrei Tecău, fiul lui Florin Tecău.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*