Ultimele Știri

Scandal la Hollywood! Oscar prizează cocaină în public

OSCAR

O statuetă Oscar în mărime naturală, care prizează cocaină, a fost expusă joi seară pe celebrul Hollywood Boulevard din Los Angeles, cu doar câteva zile înainte de decernarea celor mai importante trofee din cinematografia americană.

Statuia, realizată de artistul stradal Plastic Jesus, stă în genunchi, sprijinindu-se pe toate cele patru membre, şi prizează două linii de cocaină cu ajutorul unei cărţi de credit. Statuia a fost expusă joi pe Hollywood Boulevard, în zona La Brea Avenue, la doar câţiva metri de locul în care poliţia va organiza un cordon de securitate şi va închide străzile din jur, pentru ca celebrităţile să poată să păşească pe covorul roşu la gala premiilor Oscar 2015, duminică seară.

„Statuia vrea să atragă atenţia asupra unei probleme ascunse de la Hollywood, dependenţa de droguri, care afectează sute de persoane din industria de divertisment. Ea este în marte parte ignorată până când moare vreun actor celebru”, a spus Nick Stern, un fotograf care colaborează cu Plastic Jesus.

Jesus nu este la prima operă de acest gen. Anul trecut, el a prezentat o statuetă Oscar care îşi injectează heroină. El a spus că oamgiază în acest mod moartea prematură a unui actor premiat la Oscar, Philip Seymour Hoffman , care a murit în 2014, în urma unei supradoze de droguri .

Oscars+2014+3.0

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*