Ultimele Știri

Scandal în tramvaiul 41: Mai mulți controlori îi înjură și îi lovesc cu picioarele pe călători

Imagini șocante au fost surpinse în tramvaiul 41 de către un călător. Mai mulți controlori au fost surprinși în timp ce înjurau pasagerii și -iau lovit chiar cu picioarele.

O tânără studentă, care nu validase cardul, era cât pe ce să fie luată la bătaie de o controloare. Mai mulți pasageri au intervenit în ajutorul tinerei, încercând să o scape din ”ghearele” acesteia.

”Tu nu ai dreptul să mă împingi! Ai înțeles?”, i se adresează tânăra controloarei, care îi răspunde: ,,Extraordinar!” ,,Dacă erau țigani aici nu vă mai luați de ei”, a strigat la controlori un bărbat care i-a sărit în ajutor tinerei. ,,Șmecherule de femei, lasă că vezi tu! Ce p…mea!, Zdreanță penală ce ești!…F…..în gură!…M…ii mă-tii!”, sunt doar câteva din înjurăturile angajatei RATB.

”La solicitarea reprezentanţilor corpului de control al RATB, călătorii sunt obligaţi să prezinte acestora titlurile de călătorie utilizate în acel moment. Posesorii de abonamente nominale sau legitimaţii nominale sunt obligaţi să prezinte la cererea acestora actele de identitate. Agenţii de control se legitimează cu delegaţia nominală şi insigna de control (prevăzută cu număr de înregistrare) şi sunt obligaţi să înmâneze contravenientului identificat dovada de constatare (în baza Hotărârii nr.156/2001 a Consiliului General al municipiului Bucureşti). Conform art. 18 din Ordonanța nr. 2/2001, privind regimul juridic al contravențiilor, contravenientul este obligat să prezinte agentului constatator, la cerere, actul de identitate ori documentele în baza cărora se fac mențiunile prevăzute la art. 16 alin. (3). În caz de refuz, pentru legitimarea contravenientului, agentul constatator poate apela la ofițeri și suboțiteri de poliție, jandarmi sau gardieni publici”, se arată pe site-ul RATB.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*