Ultimele Știri

VIDEO: Scandal de proporţii la Ministerul Mediului: „Mamă, dacă nu-ţi trag una! Dobitocule!

delia nica

Reprezentanţi ai ministerului, ai producătorilor, dar şi câţiva membri ai societăţii civile s-au întâlnit recent într-un grup de lucru al cărui scop ar fi trebuit să fie reformarea sistemului de reciclare. Lucrurile au degenerat, iar directorul executiv al al Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR) şi-a ieşit din minţi.

Un dialog care i-a lăsat pe toţi mască a avut loc între un activist şi directorul executiv al Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România, Delia Nica:

Activist: Vrem să facem lucrurile împreună cu dvs în modul cel mai curat posibil. Delia Nica încearcă să-i ia telefonul activistului 

Delia Nica: Mamă, dacă nu-ţi trag una! – (aruncă cu geanta în el) – Dobitocule!

Delia Nica: Mişcă şi dă-mi geanta!

Reacţia directoarei

„Acea înregistrare este de la sfârşitul şedinţei că toată lumea a ales să plece ca reacţie la faptul că această persoană nu aîncetat să filmeze tot ceea ce se întâmpla în sală. Şi nici reprezentanţii ministerului nu au găsit o cale prin care să-l facă să se oprească. Am fost provocată. Atunci când eşti provocată poate nu găpseşti cea mai bună metodă în care ă reacţionezi şi acesta a fost şi cazul meu. Era geanta mea de acte…nu reuşeam să-l fac să oprească acea filmare. Doar nu vă imaginaţi că i s-a întâmplat ceva, dacă filmarea r fi continuat aşi fi văzut că nu era poşeta mea ci era geanta cu acte. A aterizat alături, să nu vă imaginaţi că a ajuns cumva şi l-a lovit, în niciun caz”, a declarat pentru România TV directoarea  Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*