Scădere neașteptată pe Facebook! Ce se întâmplă cu rețeaua de socializare și care este ultimul pariu

Facebook nu își mai îndeplinește scopul pe care îl avea la început, iar conform celor de la Bloomberg, angajații se „luptă” cu acest declin. Toate acestea vin într-un moment în care alte aplicații sunt într-un progres semnificativ

Facebook a început ca un loc unde oamenii să-și împărtășească momente din viață, precum logodna sau petreceri. Însă utilizatorii au început să o facă din ce în ce mai puțin în ultimii ani.

Per total, numărul de postări de pe Facebook nu a scăzut, cei peste 1 miliard de utilizatori începând să folosească diferit rețeaua de socializare – postează clipuri și link-uri către site-uri.

Declinul în distribuirea postărilor personale (statusuri, poze, note etc) vine într-un moment în care aplicații precum Snapchat și WhatsApp sunt într-un progres semnificativ.

Ceea ce angajații Facebook numesc în interior „distribuiri originale” a avut un declin de 15% la începutul acestui an față de cel precedent. Facebook a încercat să se „lupte” cu acest trend cu funcții precum „On this Day”. De asemenea, algoritmul News Feed s-a modificat pentru a prioritiza ceea ce oamenii distribuie de pe propriile profile.

The Information spune că „doar 39% din userii activi postează conținut original într-o săptămână”. Ultimul pariu al celor de la Facebook pentru a opri acest declin este reprezentat de live video.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *