Şase sute de elevi evacuaţi din şcoală în urma unui incendiu – FOTO –

  • Adelina Mitrache
  • 19 septembrie 2016
  • Social
pompieri

Circa şase sute de elevi ai unei şcoli din Piteşti au fost evacuaţi, luni, în urma unui incendiu în clădire, iar unei eleve i s-a făcut rău şi a primit îngrijiri medicale, conform MEDIAFAX.

Cei circa şase sute de elevi au fost evacuaţi din Şcoala Gimnazială „Matei Basarab” din Piteşti, după ce tabloul electric a luat foc, iar clădirea s-a umplut de fum.

„Un echipaj SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă au ajuns la şcoală, acolo unde a fost anunţat un incendiu. Incendiul, care se manifestase la tabloul electric, a fost stins de reprezentanţii instituţiei. Tot aceştia i-au evacuat pe cei aproximativ 600 de elevi din corpul vechi unde se aflau într-un corp nou” , a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Potrivit aceleiaşi surse, unei fete în vârstă de 13 ani i s-a făcut rău.

„Eleva este cunoscută ca făcând frecvent atacuri de panică. Din cauza sperieturii, acesteia i s-a făcut rău. A primit îngrijiri de la colegii mei. Se aşteaptă ca părinţii săi să ajungă la instituţie şi în funcţie şi de decizia acestora şi de starea fetei să fie transferată la Spitalul de Pediatrie Piteşti, pentru verificări amănunţite”, a spus Mădălina Epure.
1
2
3
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *