Ultimele Știri

Șase soldați ucraineni au fost uciși în luptele de la aeroportul din Donețk

Șase soldați ucraineni au fost uciși în atacurile separatiștilor din ultimele 24 de ore, afirmă armata Kievului.  Lupte aprige au loc la aeroportul internațional din Donețk, unde  soldații ucraineni încearcă să păstreze cu disperare controlul pentru o bucătă de pământ.

Aeroportul a fost distrus în totalitate, iar lupta se dă printre ruine, imagine apropiată de cel de-al doilea război mondial de pe frontul de est. 

„Șase dintre militari noștrii au fost uciși ca rezultat al activității de luptă și alți 18 au fost răniți în ultimele 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al ATO, Andriy Lysenko.

Un consilier prezidențial, Yuri Biryukov, a declarat că separatiștii au lansat un atac pe scară largă asupra aeroportului din Donețk în tentativa de a discloca forțele guvernamentale.

„Ei (separatiștii) au lansat o furtună completă  în această dimineață. Avem răniți în partea noastră. Este o luptă fierbinte acolo, iar tensiunea și situația actuală este cel mai rău lucru pe care l-am văzut”, a scris Biryukov pe pagina sa de Facebook.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*