Şase morţi şi trei răniţi în urma atacului armat din statul Michigan

michigan

Un bărbat a ucis şase peroane şi a rănit alte trei – dintre care două se află în stare gravă -, în trei atacuri armate pe care le-a comis, de la bordul unui vehicul, într-o localitate din vestul statului Michigan, a anunţat poliţia, relatează AP în pagina electronică.

Un adjunct al şerifului din comitatul Kalamazoo, Paul Matyas, a anunţat că suspectul a fost reţinut duminică în centrul oraşului Kalamazoo. În vehiculul suspectului au fost găsite arme. „Ameninţarea la adresa publicului s-a încheiat”, a declarat el.

Poliţia crede că atacurile au fost comise la întâmplare, potrivit lui Matyas, care a catalogat acest lucru drept „cel mai grav scenariu”.

Atacul a început sâmbătă, la ora locală 18.00 (duminică, 1.00, ora României), a precizat el. Suspectul a deschis focul la un restaurant, la o reprezentanţă a unei firme de vânzări de maşini şi într-un complex de apartamente. Toate incidentele au avut loc în parcări, a precizat adjunctul şerifului.

Kalamazoo se află la aproximativ 260 de kilometri vest de Detroit, capitala statului. Poliţia a anunţat ulterior că suspectul este un bărbat alb în vârstă de 45 de ani. Ofiţeri îl interogau pe suspect, originar din comitatul Kalamazoo, a declarat pentru postul WWMT-TV locotenentul Dale Hinz din cadrul poliţiei statului Michigan.

O fată în vârstă de 9 ani era în stare gravă. Ea se afla printre persoanele împuşcate de suspect în parcarea restaurantului Cracker Barrel, a precizat Hinz.

loading...

One thought on “Şase morţi şi trei răniţi în urma atacului armat din statul Michigan

  1. Cine a scris aceasta stire este o persoana care este platita degeaba. Nu trebuie sa cunosti totul pe lume. Dar unde nu sti cauti, cercetezi. Capitala acestui stat american este Lansing si nu Detroit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *