Ultimele Știri

Şase morţi şi trei răniţi în urma atacului armat din statul Michigan

michigan

Un bărbat a ucis şase peroane şi a rănit alte trei – dintre care două se află în stare gravă -, în trei atacuri armate pe care le-a comis, de la bordul unui vehicul, într-o localitate din vestul statului Michigan, a anunţat poliţia, relatează AP în pagina electronică.

Un adjunct al şerifului din comitatul Kalamazoo, Paul Matyas, a anunţat că suspectul a fost reţinut duminică în centrul oraşului Kalamazoo. În vehiculul suspectului au fost găsite arme. “Ameninţarea la adresa publicului s-a încheiat”, a declarat el.

Poliţia crede că atacurile au fost comise la întâmplare, potrivit lui Matyas, care a catalogat acest lucru drept “cel mai grav scenariu”.

Atacul a început sâmbătă, la ora locală 18.00 (duminică, 1.00, ora României), a precizat el. Suspectul a deschis focul la un restaurant, la o reprezentanţă a unei firme de vânzări de maşini şi într-un complex de apartamente. Toate incidentele au avut loc în parcări, a precizat adjunctul şerifului.

Kalamazoo se află la aproximativ 260 de kilometri vest de Detroit, capitala statului. Poliţia a anunţat ulterior că suspectul este un bărbat alb în vârstă de 45 de ani. Ofiţeri îl interogau pe suspect, originar din comitatul Kalamazoo, a declarat pentru postul WWMT-TV locotenentul Dale Hinz din cadrul poliţiei statului Michigan.

O fată în vârstă de 9 ani era în stare gravă. Ea se afla printre persoanele împuşcate de suspect în parcarea restaurantului Cracker Barrel, a precizat Hinz.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Şase morţi şi trei răniţi în urma atacului armat din statul Michigan

  1. Cine a scris aceasta stire este o persoana care este platita degeaba. Nu trebuie sa cunosti totul pe lume. Dar unde nu sti cauti, cercetezi. Capitala acestui stat american este Lansing si nu Detroit.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*