Ultimele Știri

Rețineri în dosarul de proxenetism în care apar numele unor asistente TV

Polițiștii bucureșteni au întocmit un dosar de proxenetism în care sunt implicate și cunoscute asistente TV, precum Daniela Crudu și Mădălina Pamfile.

„În perioada august 2014 – ianuarie 2015, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, au documentat activitatea unei grupări infracţionale, pe linie de proxenetism”, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei.

Din grupare fac parte opt femei, prostituate de lux. Șase dintre ele au fost deja arestate de către procurori pentru că ar fi intermediat legături între clienți și alte 25 de tinere. Cele 25 de tinere erau răsplătite pentru favorurile sexuale cu sume între 1.500 și 2.000 de euro.

Proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţineau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau între 5.000 şi 6.000 de lei. Totodată proxenetele le spuneau clienților că ele pot să le faciliteze întâlniri de același gen și cu faimoasele asistente TV.

Prin urmare, polițiștii le-au audiat pe câteva dintre asistentele tv care țin primele pagini ale publicațiilor de scandal, cu viața lor extravagantă. Poliţiştii au audiat joi, la Secţia 19, 33 persoane, printre care Simona Traşcă, Daniela Crudu şi sora acesteia, Ana Maria, Mădălina Pamfile, Diana Gureşoaie şi Rellys Tonu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*