Ultimele Știri

Sandra Izbașa reia antrenamentele în sala de gimnastică

Sandra Izbașa

Sandra Izbașa anunța acum o săptămână că se gândește la o revenire în gimnastica de performanță, după ce Cătălina Ponor a ales să reia antrenamentele din sala de gimnastică, iar în această săptămâna, sportiva de la CSA Steaua şi-a reluat antrenamentele.

Sandra Izbașa este decisă să se pregătească singură o perioadă, ca apoi după verificarea pe care o va susţine în faţa colectivului tehnic, să se alăture lotului olimpic la Izvorani.

„Am avut o discuţie cu domnii antrenori, cu domnul Stoica şi am spus că vreau să încerc să văd cât de mult pot recupera din integralele pe care le-am avut la Londra. Sunt conştientă că va fi foarte greu şi va trebui să muncesc de zeci de ori mai mult decât fetele din echipă, dar sunt motivată şi vreau să încerc să fac acest lucru pentru că nu vreau ca peste câţiva ani să am regrete că aş fi putut să ajut echipa şi nu am încercat.  Nu vreau să iau locul nimănui din echipă, nu vreau să demonstrez nimic pentru că nu mai am ce demonstra, vreau să intru în sală şi să mă bucur de gimnastică”, ne-a spus Sandra.

În urmă cu o săptămână, Sandra mărturisea că este motivată să se întoarcă în sală de către colega ei de echipă de la Londra, Cătălina Ponor care şi-a reluat antrenamentele cu gândul de a ajunge la Rio 2016. „De la Cătălina a pornit totul. Ea m-a ajutat să privesc partea plină a paharului dacă m-aş întoarce în gimnastică şi mi-ar fi şi mie mai uşor să ştiu că e acolo, în sală, alături de mine şi ne pregătim împreună”, dezvăluia Sandra.

Sandra Izbaşa, dublă medaliată olimpică la două ediţii diferite ale Jocurilor Olimpice, Beijing 2008 (sol) şi Londra 2012 (sărituri) s-a retras din gimnastica de performanţă la sfârşitul anului 2013.

sandra izbasaCitește și:După Ponor, Sandra Izbașa se gândește și ea la o revenire în gimnastică

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*