Ultimele Știri

Samsung prezintă ecrane transparente și de tip oglindă și ne arată viitorul

SAMSUNG CSC

Cei de la Samsung sunt cunoscuți pentru calitatea display-urilor produse și au adus o serie de inovații foarte importante în această industrie. Totuși, noile ecrane prezentate de curând au lăsat pe toată lumea cu gura căscată, notează playtech.ro.

De la Samsung am văzut smartphone-urile cu cele mai frumoase display-uri. Tot de la Samsung am văzut televizoarele curbate cu rezoluție 4K care te trag în acțiune. De la sud-coreeni este posibil să vedem și primul telefon flexibil, la fel cum am văzut și primul telefon cu ecran curbat.

Acum, gigantul prezintă o nouă tehnologie pentru ecrane care pare desprinsă direct din filmele science fiction.

În cadrul unui eveniment organizat în Hong Kong, compania a arătat display-uri de tip oglindă și display-uri transparente, care și-ar putea găsi un loc în casa ta în viitorul apropiat, având în vedere că Samsung consideră că au un potențial comercial enorm.

De exemplu, display-urile transparente vor putea fi folosite în scopuri publicitare și vor putea avișa reclame interactive, bazându-se pe tehnologia RealSense 3D de la Intel.

samsung-display-oglindă

Cele de tip oglindă ar putea fi utilă pentru persoanele obișnuite. Cu ajutorul camerei Intel, un astfel de display i-ar putea arăta utilizatorului cum arată într-o anumită ținută fără a fi nevoie să o probeze înainte.

Deocamdată nu se știe când aceste tehnologii vor ajunge pe piață, dar deschid, cu siguranță, o serie complet nouă de posibilități în ceea ce privește lucrurile pe care le poți face cu un ecran.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*