Ultimele Știri

Samsung ia noi măsuri de urgență, pentru a evita incendiile la bordurile aeronavelor. Mai multe puncte de schimbare a telefoanelor Note 7 au fost amplasate în aeroporturi

Puncte special amenajate au fost amplasate în cele mai importante aeroporturi din Statele Unite, călătorii putând astfel să îşi schimbe telefoanele Note 7. Samsung a recurs la aceste măsuri pentru a evita incendiile de la bordurile aeronavelor.

Clienţii îşi pot schimba telefonul sau pot obţine restituirea banilor, a susţinut un reprezentant al companiei. Samsung nu a specificat numele sau numărul aeroporturilor americane incluse în program.

Modelele Note 7 au fost oficial interzise în bagajele de mână sau în cele de cală pentru toate zborurile americane. Începând de săptămâna trecută, pasagerii care transportă telefoanele în avion sunt amendaţi, iar gadget-urile sunt confiscate.

American Airlines Group Inc. va prelua telefoanele Note 7 descoperite la aeroport şi le va supuse procedurilor aplicate materialelor inflamabile. Dispozitivele vor fi reţinute pentru 30 de zile, timp în care proprietarul le poate revendica.

Numeroase companii au interzis accesul cu telefonul, motiv pentru care Samsung a fost nevoit să recurgă la anumite moduri pentru a facilita restituirea modelelor Note 7.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*