Ultimele Știri

Samsung Galaxy S6 va fi lansat pe 1 Martie la Barcelona

Samsung Galaxy S6

Noul Samsung Galaxy S6 va fi prezentat la un eveniment în Barcelona pe 1 martie. Noul telefon va avea un ecran mai mare și o cameră foto de rezoluţie mare.

Samsung Galaxy S6 este probabil cel mai așteptat telefon din această perioadă. Noul flagship al producătorului coreean va ateriza pe piață într-o perioadă dificilă pentru și va juca un rol cheie în planurile acestuia pentru lunile următoare.

sma

Pe invitația oficială se poate observa scris foarte clar ”What’s next?”. Nu știm exact ce urmează, dar, judecând după ilustrație, ne așteptăm la încă un telefon cu display-ul curbat. Sau poate cei de la Samsung au de gând să facă ambele margini curbate. Nu vom putea afla cu exactitate decât pe 1 martie. Unii au mers și mai departe, sugerând că Samsung Galaxy S6 ar putea fi lansat exclusiv în varianta Edge. Dar este greu de crezut că într-o perioadă dificilă precum aceasta, Samsung ar putea risca atât de mult.

Samsung-Galaxy-Note-Edge

Ca dotări tehnice posibile, Samsung Galaxy S6 va avea cel mai bun procesor Exynos, produs de sud-coreeni, sau un Qualcomm Snapdragon 810, 3GB de memorie RAM, spațiu de stocare de 16GB și mai mare, menținând suportul pentru card microSD, conectivitate 4G și o cameră foto de 16 sau 20 megapixeli cu focalizare prin detecție de fază, ca pe Note 4 și Galaxy S5. Ca design, ne așteptăm la un telefon similar Note Edge, dar cu ecran de aproape 5,2 inci la rezoluție 2K. În aproape o lună vom afla exact.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*