Ultimele Știri

Samsung Galaxy 8 întrece toate așteptările: Sistem dual-camera şi scaner pentru iris

Samsung va lansa, în aproximativ jumătate de an, noul Galaxy 8 care va întrece toate așteptările. Acesta va dispune de sistem dual-camera – una dintre unităţi cu senzor de 12 MP, iar cealaltă cu senzor de 13 MP – şi cameră frontală, pentru selfie-uri, de 8 MP.

Senzorii pentru camere vor fi produşi de Samsung şi Sony, scrie Go4it. Mai mult decât, Galaxy 8  va include scaner pentru iris. Acest sistem de securitate este considerat mai sigur decât senzorii de amprentă.

Împreună cu scanerul de pe Galaxy Note7, Samsung a lansat propriul manager de conturi, Samsung Pass Serviciul permite autentificarea în aplicaţii şi conturi online prin simpla privire a ecranului. Note7 dispune şi de Secure Folder, un director securizat în care pot fi scunse informaţii şi conţinut.

Directorul poate fi blocat şi accesat prin intermediul scanerului pentru iris. Vom vedea cu siguranţă toate aceste elemente şi pe Galaxy S8.

Dacă zvonul privind camera secundară de 8 MP este adevărat, va fi prima dată după mulţi ani când Samsung va oferi un senzor mai mare pentru aceasta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*