Ultimele Știri

Samsung a oprit definitiv producţia pentru Galaxy Note 7

Samsung a anunţat oprirea producţiei pentru Galaxy Note 7, smartphone-ul ce a fost raportat în numeroase rânduri ca luând foc şi explodând, conform Al Jazeera.

Analiştii au declarat că această acţiune va costa compania aproximativ 17 miliarde de dolari, ceea ce reprezintă o pierdere majoră în lupta împotriva Apple.

„Am reajustat recent volumul producţiei pentru a efectua investigaţii, şi am pus siguranţa consumatorului ca principală prioritate, astfel am luat decizia de a opri producţia pentru Galaxy Note 7”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Samsung a mai încercat să remedieze problema în decursul acestui an, fără niciun rezultat. Firma sud-coreană a îndemnat toţi utilizatorii de Galaxy Note 7 şă înceteze a mai folosi dizpozitivul.

Dispozitivul premium a fost lansat în luna august şi ar fi trebuit să reprezinte competitorul principal al iPhone, dar la câteva zile de la lansare, imagini cu dispozitive Galaxy Note 7 carbonizate au început să apară pe reţelele de socializare.

Lovitura cea mai dureroasă pentru Samsung a fost reprezentată de interzicerea dispozitivului la bordul avioanelor unor companii aeriene, după mai multe incidente în care smartphone-ul a explodat în timpul zborului, provocând răni pasagerilor.  

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*