Ultimele Știri

Salariile nesimțite ale șefilor de la CNADNR

neaga narcis cnadnr

Șefii de la CNADNR sunt cei mai norocoși angajați la stat, adică oameni numiți în funcții pe criterii politice. 

Directorul general al CNADNR Narcis Neaga încasează un salariu de 19.236 de lei, dar și subalternii săi nu se pot plânge. Cel mai mic salariu într-o funcție de conducere la CNADNR este de 7.744, chiar mai mult decât câștiga premierul Ponta înainte de majorarea salariilor demnitarilor. 

Robert Turcescu a prezentat o listă cu salariile șefilor din CNADNR la nivelul lunii octombrie a anului 2013, dar cum au mai fost inaugurate petice de autostradă cel mai probabil și salariile lor s-au mărit. 

Compania națională de drumuri este un sac fără fund cu rezultate foarte slabe sau chiar inexistente. Cel mai bun exemplu poate este autostrada Sibiu-Orăștie care a luat-o ușor la vale. Fisurile de peste 10 centimetri din șosea, au fost superficial remediate și în prezent reprezintă surse importante de risc pentru șoferi. 

directori-cnadnr-e1438889837140

Premierul Ponta s-a grăbit în campania electorală din 2014 să inaugureze autostrada și astăzi observăm că se prăbușește efectiv. 

Există acte prin care constructorul informa CNADNR la acea dată că nu se poate inaugura autostrada în 2014, dar din păcate lipsa de răbdare a primului-ministru a dus la această situaţie în care toată autostrada se mişcă. Contractul a fost plătit în proporţie de 94 la sută. Cam așa se desfășoară activitatea la CNADNR. Jocuri politice în detrimentul cetățenilor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*