Ultimele Știri

Salah Abdeslam a fost transferat în Franţa

Salah Abdeslam

Autorul atacului de la Paris, Salah Abdeslam, a fost transferat în noaptea de marţi spre miercuri de la închisoarea Bruges, din Belgia, în Franţa, în timp ce avocatul său a declarat anterior că tânărul este dispus că colaboreze cu anchetatorii.

Abdeslam este suspectului principal al atacurilor de la Paris și Saint-Denis, fiind arestat la aproape patru luni de la atentate în regiunea Bruxelles.

În vârstă de 26 de ani, el a fost în arest preventiv și a pus sub acuzare pentru „crimă, terorism și participarea la formarea unui grup terorist”, în cadrul anchetei.

Închis până în prezent în închisoare Beveren din nordul Belgiei, Salah Abdeslam a fost sub un mandat european de arestare, la cererea justiției franceze. Ultimul supraviețuitor al comandoului jihadist care a comis atentatele din 13 noiembrie va fi apărat în Franța de către avocatul francez Frank Berton, care constituie o echipă de apărare cu Sven Maria avocat belgian și un al doilea avocat francez, al cărui nume nu nu a fost dezvăluit.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*