Ultimele Știri

Saint-Paul: În războiul pe care ni l-a declarat barbaria, Franța nu se va preda niciodată

saint paul

Războiul declarat de către barbarie nu este doar împotriva Franței, ci este contra unor valori comune și a viitorului european comun, iar francezii nu se vor preda niciodată, a declarat, duminică, ambasadorul Franței la București, Francois Saint-Paul.

El a participat, duminică dimineață, la o ceremonie franco-germano-bulgară de marcare a Armistițiului de după Primul Război Mondial, organizată la Cimitirul Bellu din Capitală.

„Ceremonia de azi are o și o doua semnificație deoarece îi onorăm azi și pe morții de ieri și ne gândim la victimele acestui nou război pe care ni l-a declarat barbaria. Acest război nu este doar împotriva Franței, nu este doar împotriva unei singure țări, este un război contra unor valori pe care le avem în comun. Este un război împotriva libertății, împotriva vieții, împotriva tuturor acelor lucruri care fac ca viața noastră să fie posibilă. Franța va fi unită, va fi solidară și va fi fără milă”, a spus Saint-Paul.

El s-a arătat sigur că, în lupta împotriva barbariei, toți vor fi uniți și solidari.

„În această luptă pentru libertatea noastră, Franța nu va renunța niciodată, nu se va preda niciodată și nu se va lăsa îngenuncheată. Sunt sigur că vom învinge împreună. Sunt sigur că, rămânând solidari, putem câștiga acest război”, a adăugat diplomatul francez.

La ceremonie au fost prezenți, printre alții, ambasadorii Germaniei, Statelor Unite, Marii Britanii, Bulgariei, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, ai Guvernului și ai altor instituții publice. Din partea Casei Regale a participat Principesa Maria.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*