Ultimele Știri

Să fie Victor Ponta ofițerul sub acoperire despre care vorbește Băsescu?

Jurnalistul Ion Cristoiu a dezvăluit, la JOCURI DE PUTERE, numele candidatului de la prezidenţiale despre care vorbeşte Traian Băsescu, fost ofițer sub acoperire. Acesta a declarat că este vorba despre Victor Ponta.

Ion Cristoiu a menționat că discursul lui Traian Băsescu de la TVR a fost destul de bun. Acesta a amintit de schimbările de discurs ale președintelui, în care a trecut de la a-l numi pe candidatul vizat în primă etapă fost ofițet sub acoperire, iar mai apoi a vorbit despre acesta ca fiind și în prezent ofițer sub acoperire.

”Se referă la faptul că domnia sa poate să deconspire acest nume pentru că nu e nimic primejdios, este un fost. Pentru cel căruia i se va spune numele nu va fi nicio problemă. Singura problemă e că nu şi-a trecut în CV. Al doilea lucru pe care îl ştim foarte clar de la preşedinte e că nu va spune până pe 23. Foarte important. Preşedintele spune că va ieşi când planifică dânsul. El a spus că are numele, dar o să îl spună când vrea. A spus că are o planificare”, a declarat Cristoiu.

Jurnalistul și exprimat opinia în ceea ce orivește identitatea candidatului despre care se tot vorbește în ultimul timp și a declarat că acesta este Victor Ponta: ”Cristoiu a dezvăluit şi numele pe care l-ar putea dezvălui Băsescu: „După părerea mea, după toate aceste date, este vorba de Victor Ponta. Traian Băsescu se va referi, dacă va face vreodată vreo dezvăluire, la Victor Ponta. Dacă se va referi vreodată”.

Să fie vorba întradevăr de Victor Ponta? Suspansul în care intenționează Băsescu să îi țină pe ceidin jur, continuă. Mulți dintre noi ne întrebăm dacă este întradevăr vorba despre un astfel de personaj în sfera candidaților la prezidențiale, sau dacă nu președintele încearcă să intre într-un astfel de joc chiar înainte de începerea campaniei prezidențiale.

De altfel, Cristoiu a subliniat faptul că președintele a declarat că nu va dezvălui numele candidatului vizat până pe data de 23: ”Al doilea lucru pe care îl ştim foarte clar de la preşedinte e că nu va spune până pe 23. Foarte important. Preşedintele spune că va ieşi când planifică dânsul. El a spus că are numele, dar o să îl spună când vrea. A spus că are o planificare”.

Am putea interpreta insistența cu care Băsescu vorbește despre acest candidat, suspanul pe care îl păstrează de ceva timp, și mai ales, siguranța pe care vrea să o arate prin ceea ce spune în privința adevărului.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Să fie Victor Ponta ofițerul sub acoperire despre care vorbește Băsescu?

  1. Eu nu stiu daca Ponta ar fi OFITERUL sub acoperire dar stiu sigur ca Besescu a fost TURNATORUL neacoperit al securitatii .

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*