Ultimele Știri

S-a inventat sursa cea mai ieftină de încălzire!

A apărut cea mai ieftină sursă de încălzire pe timp de iarnă. Este vorba de centrala verde care poate fi construită, fără prea mult efort, de oricine, cu o investiţie minimă. 

Centrala bio cu compost este o invenție atribuită francezului Jean Pain. Sistemul poate să asigure căldura şi apa caldă necesară gospodăriilor. Acest sistem inovativ este 100% natural.

Această centrală are la bază propietatea compostului de a genera căldură, inedit este faptul că temperatura din interior poate ajunge chiar până la 65 de grade Celsius.

Pentru a construi o astfel de centrală sunt necesare următoarele materiale: cele mai apreciate şi cele mai eficiente materiale pentru bază sunt frunzele şi lemnul tocat. Însă, compostul poate fi compus din cel mult 15% lemn, mai este nevoie de o pompă, de ţeavă şi de plasă de oţel, iar sistemul bio poate asigura nevoile de încălzire pentru o suprafață de 1.500 de metri pătraţi, timp de cel puţin 12-16 luni după care compostul trebuie schimbat.

Comentarii prin Facebook

8 Comentarii on S-a inventat sursa cea mai ieftină de încălzire!

 1. am înțeles tot! :))

 2. Simplu ! Aranjezi teava, pompa, plasa ca in poza 🙂

 3. asa bine si a facuto careva functioneaza in tradevar ? ca as veni so vad 😀
  daca a facuto cineva va rog sa imi spuneti cai platesc o cina dsar vreu so si vad ( functionand ) !!!

 4. te astept la piatra neamt sa o vezi 0743108711 este facuta si functioneaza

 5. Daca chiar ai facut-o felicitari Viorel. Sunt foarte curios cum ai procedat si ce rezultate ai. Ai putea sa ne dai ceva detalii.
  Multumesc.

 6. Ferescu Ion 0723190990 // 3 iunie 2016 at 14:13 // Răspunde

  Va salut! Sunt interest de o asemenea central verde pentru un solar, dar nu cred sa aibe asemenea randament/nu cred pana nu vad. Daca e cineva ia reusit rog contact pentru a purta o discutie s-au sa o vad functionala. Multumesc mult!

 7. Flavius Ferescu // 30 iulie 2016 at 23:29 // Răspunde

  ???????

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*