Ultimele Știri

S-a ieftinit Petrolul dar şi Lucescu junior a mai eşuat o dată

Deşi avea visuri măreţe pentru actualul sezon, Petrolul Ploieşti trece prin momente nu tocmai plăcute,  după un debut sub aşteptări. „Lupii galbeni”  au ratat calificarea în grupele Europa League, iar în campionat ocupă doar locul 4 după primele 7 etape. În această săptămână, patronul Dan Capră l-a demis pe antrenorul Răzvan Lucescu, iar despre Adrian Mutu se tot spune că urmează să părăsească şi el gruparea prahoveană. Fără Lucescu junior, dar cu un Gigi Mulţescu reloaded, Petrolul arată că nu-şi mai propune să arunce cu banii. Mai ales că s-a speculat chiar faptul că nici pentru salariul Briliantului nu ar mai fi bani pe viitor şi tocmai de aceea „găzarii” ar agrea să-l împrumute pentru 3 luni la acea echipă din India unde vrea să joace fostul internaţional.

Cât despre demiterea lui Lucescu junior, aceasta arată că fiul seniorului Mircea nu prea şi-a arătat valoarea în ultima vreme. Se ştie cum a părăsit  echipa naţională , iar de la arabii de la El Jaisha a plecat tot după ce a fost demis. La Petrolul, Răzvan Lucescu a rezistat doar 6 luni, timp în care,  în afara necalificării în grupele Europa League,  a ratat şi prezenţa în finala Cupei României în sezonul trecut.

Practic, despre juniorul familiei Lucescu se poate vorbi cu adevărat de performanţe ca antrenor doar atunci când a fost la Rapid. Şi mai ales în prima sa perioadă din Giuleşti (2004-2009).  Atunci a şi prins  din postura de tehnician al giuleştenilor acel sfert din Cupa UEFA jucat împotriva Stelei şi a câştigat cu Rapid de două ori Cupa României.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*