Ultimele Știri

S-a hotărât, autostopul este interzis

Şoferii care transportă autostopişti, fără autorizaţie de taxi, ar putea fi sancţionaţi cu amenzi drastice. Proiectul a fost adoptat de camera Deputaților.

Votul final al deputaţilor vine după ce documentul fusese aprobat de senatori încă din octombrie 2014. Conform documentului, transportul în regim de taxi sau transportul în regim de închiriere s-ar putea realiza numai de către transportatorii autorizaţi care deţin autorizaţii taxi valabile, în cazul transportului în regim de taxi sau copii conforme cu normele valabile, în cazul transportului în regim de închiriere, eliberate în condiţiile prezentei legi, pentru fiecare autovehicul utilizat.

Va fi interzis transportul public contra cost, de persoane, cu un autoturism, fără a deţine pentru acesta, după caz, autorizaţie de taxi valabilă sau copie conformă valabilă.

Persoanele fizice sau juridice care vor efectua, în mod repetat, transport public, contra cost, de persoane cu un autoturism sau de mărfuri cu un autovehicul, fără să respecte regulile de mai sus ar putea fi sancţionate cu amenzi cuprinse între 1.000 şi 5.000 lei.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on S-a hotărât, autostopul este interzis

  1. LEGE PROASTA DATA DE NISTE PARLAMENTARI HOTI SI PROSTI!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*