Ultimele Știri

Ryanair face angajări în România. Recrutează 100 de oameni și oferă prime de 1.200 de euro

ryanair

Compania aeriană Ryanair face recrutări în România, de unde speră să angajeze o sută de persoane. Cei care vor obține un loc de muncă la una dintre cele mai importante companii low-cost din lume se vor alege cu pachete salariale competitive, care includ o bonificaţie de 1.200 de euro la angajare. Contractele de muncă vor fi încheiate pe o perioadă de trei ani după încheierea perioadei de training.

Potrivit unui anunţ al companiei, candidaţii români vor fi evaluați de recrutori în perioada următoare, după cum urmează: în Timişoara, recrutările pentru poziţiile deschise de Ryanair se desfăşoară pe 5 octombrie, în Cluj-Napoca în data de 25 octombrie, iar în București în data de 27 octombrie.

Candidații potriviți pentru locurile de muncă vacante la Ryanair

Ryanair caută persoane care au pașaport și cunoștințe solide de limba engleză, scris și vorbit, sunt puternic orientate către clienți, au o prezență agreabilă, sunt sociabile, flexibile și muncitoare.

Potrivit anunţului de recrutare, experienţa relevantă în acest domeniu nu e criteriu la angajare, însă candidaţii interesaţi de locurile de muncă vacante la Ryanair trebuie să poată înota pe o distanţă de 25 de metri. Se lucrează după sistemul 5 zile lucrate, 3 libere.

Mai mult, compania aeriană oferă numeroase avantaje angajaților și în ceea ce privește transportul. Ryanair promite viitorilor angajați o carieră plină de călătorii, prietenii, aventură și cultură.

Anunțul de recrutare îl găsiți AICI

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*