Ultimele Știri

Russiatoday.ro : Clovn Iohannis

klaus

Site-ul Russiatoday.ro lansează un atac dur la adresa președintelui României Klaus Iohannis în urma afirmațiilor făcute de acesta în timpul vizitei din Polonia. 

Autorul articolului îl consideră pe Klaus Iohannis drept un ‘clovn’ care ‘ruinează credibilitatea politicii externe’ a României. 

”Președintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la Varșovia, că după ani de „dezamăgiri și nereușite” se va putea construi o Românie din care cetățenii săi să nu mai fie tentați să plece. Poate reușește Klaus Werner să înțeleagă că nici un șef de stat adevărat nu face asemenea declarații despre țara sa în străinătate. E jignitor și ruinează credibilitatea politicii externe, care se bazează pe continuitate. Nemaivorbind că ideea că lumea începe cu noi e de Spitalul de Nebuni.”, se arată în comentariul despre vizita lui Klaus Iohannis în Polonia.

 Russiatoday.ro a organizat recent un colocviu la București al susținătorilor proiectului Euroasia a lui Alexandr Dughin, consilierul președintelui Dumei de Stat de la Moscova.

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on Russiatoday.ro : Clovn Iohannis

  1. Ce comentarii de cacat faceti

  2. Marcel Cozms // 13 martie 2015 at 18:30 // Răspunde

    Prefer clovn Johannis decât clovul pitic și mincinos Putler.

  3. Cum ar fi sa nu mai fim condusi de nici un fel de clovni ? Nu sant nici pro nici contra Iohanis ,dar rusii au dreptate prin observatia lor.Santem o tara cu multe resurse si posibilitati dar cu o populatie saracita si plina de frica 🙁

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*