Ultimele Știri

Galerie FOTO: Rușii se raliază împotriva Ucrainei

Rusia

Pe 21 februarie la Moscova a avut loc un marș ultranaționalist rus cu scopul de a-și arăta susținerea pentru președintele Vladimir Putin și dezaprobarea față de victoria ucrainenilor împotriva dictatorului Victor Ianukovici.  

Manifestația Anti-Maidan a adunat circa 35.000 de ruși în stradă, conform Ministerului de Interne al Rusiei. Moscoviții au purtat pancarte cu mesaje anti ucrainene, americane și europene, și i-au elogiat pe liderii Vladimir Putin și  Ramzan Kadirov. 

antimaidan

Liderul cecen Ramzan Kadirov  a fost lăudat de ruși pentru suportul acordat insurgenților din estul Ucrainei. Mii de insurgenți ceceni au pătruns pe teritoriul Ucrainei și au luptat în zona de conflict Donbas alături de trupele ruse. Moscoviții i-au numit pe ucraineni drept dușmani de moarte, fasciști și sclavi ai americanilor. 

Rusia devine pe zi ce trece mai agresivă și își face jocurile în estul Europei, iar România devine una dintre țintele sale, fiind înconjurată de aliați strategici ai Moscovei. Deși nimeni nu vrea să recunoască acest lucru, tara noastră a devenit o țintă clară a liderului rus Vladimir Putin, care și-a arătat ultimul act de putere  săptămâna aceasta, prin numirea unui vasal la Chișinău.

moscova

anti SUA

comunisti

anti maidan

panglica ocupantului

putin kadîrov

Rusia

ocupant

Obama poroșenko

babușka

Kadîrov

kazaci

antimaidan

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*