Ultimele Știri

Rusia lansează prima reţea de socializare pentru animalele de casă

Un popular site de social media din Rusia a lansat o platformă unde animalele de casă – sau mai degrabă stăpânii lor – pot să spună lumii ce se mai întâmplă în viaţa lor, conform BBC.

Odnoklassniki („Colegi de clasă”) spune că este prima platformă de acest tip din lume. Deşi software-ul este încă în dezvoltare, utilizatorii îşi pot înregistra deja animalele.

Site-ul se numeşte „DruzhOK” (combinare între „mic prieten” în rusă şi „OK”), iar micii prieteni vor fi înregistraţi după nume, rasă, sex şi vârstă, astfel alţi proprietari le pot găsi suflete pereche.

Deşi o companie de mâncare pentru animale este deja implicată în proiect, Odnoklassniki insistă asupra faptului că va merge mai departe cu proiectul, chiar dacă sponsorul se va retrage.

DruzhOK

Site-ul seamană mai degrabă cu Facebook decât cu interfaţa Odnoklassniki, şi permite utilizatorilor să adauge prieteni, să aprecieze şi să comenteze fotografiile acestora. Stăpânii animăluţelor trebuie de asemenea să se înregistreze pe propriile lor conturi de Odnoklassniki.

Reacţia mass-media a fost în mare pozitivă şi a reflectat interes pentru acest proiect, în ciuda cinismului prezent on-line cu privire la aspectul de marketing.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*