Ultimele Știri

Rusescu nu îl iartă pe Mureșan: „Să fie pedepsit! Nu vreau să fac din el un martir”

Raul Rusescu, aflat în cantonamentul Stelei, la Oliva Nova, a declarat că nu îl va ierta pe Gabi Mureșan pentru cotul primit în plină figură, care la ținut departe de teren o bună perioadă de timp.  

Atacantul stelist a suferit un traumatism craniofacial în urma loviturii intenționate a lui Gabi Mureșan. Gabi Mureșan, mijlocaş la ASA Târgu Mureş, a fost suspendat iniţial 16 etape, însă sancțiunea a fost anulată de Comisia de Recurs. 

Raul Russescu afirmă că nu vrea să facă din Gabi Mureșan un martir și trebuie pedepsit pentru ce a făcut deoarece asftel de gesturi nu au ce căuta pe terenul de fotbal.

„Nu vreau să fac din Gabi Mureşan un martir. Îmi doresc să fie pedepsit pentru ceea ce a făcut. Dacă el consideră că a făcut un lucru normal, atunci avem o problemă. Nu îmi doresc să îl acţionez în civil, vreau ca totul să se întâmple pe cale sportivă.

Eu nu vreau să îl sancţionez pe el, ci gestul său, care nu are ce căuta pe terenul de fotbal. De aceea am cerut clubului să meargă la TAS. S-au întâmplat lucruri periculoase pentru o carieră sportivă. Nu există niciun risc în momentul acesta, singurul risc care ar exista ar fi dacă aș primi o lovitură similară și asta înseamnă un dezastru”, a spus Raul Rusescu.

Atacantul speră să revină în Primera Division. Rusescu este împrumutat de la Sevilla, echipă cu care mai are un contract semnat pe o periodă de 3 ani. 

„Până la terminarea acestui campionat sunt jucătorul Stelei sub formă de împrumut, după aceea mai am 3 ani de contract cu Sevilla. Steaua are o primă opțiune de cumpărare, trebuie să achite o clauză destul de mare. Dacă o va face nu pot să fiu decât bucuros, dar încă nu știu exact ce își dorește Sevilla. Nici eu nu mă așteptam să mă întorc atât de repede, dar asta e viața, am avut o perioadă destul de grea”, a mai declarat Rusescu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*