Ultimele Știri

Rudel Obreja a fost arestat

Rudel Obreja

Fostul președinte al Federației Române de Box a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile în dosarul Gala Bute.

Rudel Obreja este acuzat de spălare de bani, evaziune fiscală şi complicitate la abuz în serviciu. Măsura dispusă de Tribunalul Bucureşti este executorie, Rudel Obreja urmând să fie încarcerat la Arestul Poliţiei Capitalei. Decizia de arestare preventivă poate fi contestată de Rudel Obreja la Curtea de Apel Bucureşti.

Rudel Obreja a declarat joi, înainte de pronunţarea deciziei instanţei , că „se doreşte un denunţ al său” împotriva Elenei Udrea, pe care însă nu îl va face, pentru că el „nu spune ceea ce vor procurorii”

„Se poartă denunţurile astăzi şi toată lumea face denunţuri (….) Asta se doreşte: un denunţ al meu împotriva doamnei Udrea, pe care nu îl voi face, că nu am cu ce. (…) Obreja nu spune ceea ce vor procurorii”, a adăugat fostul preşedinte al FRB.

Obreja a mai spus că ţara trebuie „să se însănătoşească după 25 de ani de corupţie”, dar trebuie să existe şi curajul de a spune când lucrurile nu stau aşa.

„Astăzi, cu ajutorul dumneavoastră (al presei – n.red.), şi nu vă acuz, constat că se întâmplă nişte lucruri periculoase. Numeni nu mai are curaj să conteste nişte lucuri puse pe masă, de către procurori, din cauza acestei avalanşe de arestări, care se fac cu prezenţa dumneavoastră, lucruri în parte necesare acestei ţări. Ţara asta trebuie să se însănătoşească o dată, după 25 de ani de corupţie, însă trebuie să avem curajul să spunem când lucrurile nu stau aşa, să avem curajul să le spunem, nu să procedăm cum au procedat câte unii care au început să facă denunţuri şi să fie bătuţi de femei”, a precizat Obreja.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*