Ultimele Știri

Rovana Plumb: Noul Cod Fiscal va aduce 325.000 de locuri de muncă

Ministrul Muncii, Rovana Plumb crede că reducerea contribuțiilor la asigurările sociale va duce la creșterea locurilor de muncă. Astfel se vor crea peste 325.000 de locuri de muncă.

„Relaxarea pieței muncii este un obiectiv asumat prin reducerea contribuțiilor de asigurări sociale cu cinci puncte procenturale. Sunt convinsă că va avea un impact pozitiv. Așteptările sunt să se nască cel puțin 70.000 de locuri de muncă într-un an de zile”, a spus ministrul Muncii.

Mai mult, reglementăările din noul Cod Fiscal, va aduce schimbări optimiste.

„Pe prognoza făcută, luând în ansambu toate măsurile pentru 2016, se previzionează un număr de 325.000 de noi locuri de muncă înființate. Aceasta este analiza specialiștilor, o analiză detaliată pe aplicarea măsurilor în zona pieței muncii. Ați văzut modalitatea de taxare a microîntreprinderilor, sunt 101.000 de microîntreprinderi care probabil vor trece la a încheia cel puțin un contract nou de muncă. Apoi, din reducerea TVA sunt analizate și prefigurate a fi înființate aproape 145.000 de locuri de muncă și tot așa, pentru că reducerea accizelor, toate vor avea o influență benefică în ceea ce privește crearea acestor locuri de muncă”, spune ea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*