Ultimele Știri

ROMATSA a câştigat procesul cu fraţii Micula

romatsa

Ioan şi Viorel Micula au pierdut, în primă instanţă, procesul cu Romatsa, prin care au pus poprire pe conturile Administraţiei Serviciilor de Trafic Aerian, a anunţat ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

Prin avocaţii angajaţi de ministerul de Finanţe, care a reprezentat statul român, (…) am câştigat în primă instanţă. Din acest moment se ridică poprirea. Nu ne recuperăm banii, care sunt în acest moment popriţi în acel cont, dar toate veniturile viitoare sunt eliberate de poprire şi vom putea încasa până la următorul termen care este, în cel mai rău caz, undeva la mijlocul verii. Până atunci, Romatsa va încasa normal banii„, a declarat ministrul Transporturilor, Dan Costescu, la Televiziunea Publică.

Oficialul a precizat că în acest moment este poprită o sumă de aproximativ 70 de milioane de euro.

Până la acest verdict, Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian (Romatsa) risca să intre în incapacitate de plată. Şi asta deoarece conturile Regiei care dirijează traficul aerian din România nu mai erau  alimentate cu banii pentru serviciile prestate, pentru că fraţii Micula aveau de recuperat zeci de milioane de euro de la statul român.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*