Ultimele Știri

Românii vor avea acces direct la informațiile legate de domeniile gestionate de Ministerul Muncii

Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale  a lansat un un număr de telefon gratuit (TelVerde) pe care toți cetățenii îl vor putea apela pentru a cere informații referitoare la domeniile gestionate de Minister.

Serviciul de telefonie este 0800868622 și este disponibil de luni până vineri, între orele 9.00-22.00, ptrivit unui comunicat transmis de Ministerul Muncii.

Prin intermediul acestui număr de telefon pus la dispoziție, persoanele interesate pot obține informații din diverse domenii, cu privire la politici publice, pensii și asigurări sociale, asistență socială, protecția persoanelor cu dizabilități, protecția drepturilor lucrătorilor, protecția sănătății și securității în muncă, protecția drepturilor copilului, adopții, sau legislația muncii.

Prin această nouă formă de a lua legătura cu reprezentanți ai Ministerului, este mult mai ușor pentru oamenii să obțină o informație și vor știi unde să se adreseze pentru diverse probleme pecare le întâmpină.

TelVerde este un serviciu telefonic gratuit și va funcționa utilizând o bază de date formată dintr-un set de întrebări frecvente și răspunsuri clare pentru fiecare domeniu în parte, potrivit Agerpres.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*