Ultimele Știri

Românii s-au mobilizat în mediul online pentru alegerea noului premier. Cine a câștigat cele mai multe voturi din partea străzii

Oamenii s-au mobilizat în mediul online după ce președintele Klaus Iohannis a chemat strada la consultări  privind desemnarea unui nou Guvern. Astfel, s-a creat pagina de Facebook  Schimbare si dreptate. Pana la capat!, unde oamenii au votat pe cine vor în funcția de premier.

Cele mai multe voturi din partea străzii le-a primit jurnalistul Moise Guran, fiind urmat de Tudor Chirilă.

Untitled

Sunt așadar jurnaliști, artiști, scriitori, antreprenori sau simpli formatori de opinie, oameni în care românii care au ieșit în stradă au încredere.

„Sincer, nu ne putem duce la președinte numai cu mesajul: Corupția ucide. Asta știe și el. Trebuie să îi ducem o listă clară, bine conturată de reclamări Nu contează cine merge, mai mult contează ce revendicări îi duce sub forma unei proclamații!”, transmite unul dintre tinerii care au votat.

„Pe de altă parte, propunerea lui Iohannis mi se pare cel puțin nefezabilă – sper să nu fie de-a dreptul manipulatoare, ar fi o mare dezamăgire. Azi e joi. Până mâine, hai, noi, cei din București, poate am putea găsi pe cineva. Dar cei din țară? Cei din Cluj ar trebui să se miște repede, fiindcă grație binecunoscutei noastre infrastructuri, dacă delegatul lor nu pleacă de azi, s-ar putea să nu mai ajungă la consultările de mâine”, scrie un alt utilizator

„Nu căutăm unul, căutăm mai mulți. Din 10, de exemplu, poate găsim unul să fie de acord să ne reprezinte”, mai scrie un alt internaut.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*