Ultimele Știri

România va trimite două echipe în Liga Campionilor

Champions League

România a câştigat lupta cu Austria în clasamentul coeficienţilor UEFA şi va avea două echipe în Champions League în sezonul 2016-2017.

Singura condiţie care trebuia respectată pentru a se întâmpla acest lucru a fost îndeplinită, aseară, de Villarreal. Gruparea spaniolă a învins cu scorul de 3-1 pe FC Salzburg, astfel că România nu mai poate fi depăşită de Austria în clasamentul coeficienţilor.

România are în acest moment un coeficient de 26.299 de puncte şi se află pe locul 15 în clasamentul coeficienţilor, care ne dă dreptul să trimitem campioana în turul III preliminar al Ligii Campionilor, în timp ce locul secund merge în turul II.

Din sezonul 2016-2017, România va avea două echipe în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, la acestea se adaugă alte trei echipe care vor participa în Europa League.

În următorul sezon, România va avea patru echipe la startul competiţiilor europene. Campioana va participa în Champions League, în turul doi, pe tabloul campioanelor, iar locul doi va juca în turul trei preliminar al Europa League, în timp ce locurile trei şi patru vor intra în turul doi, respectiv turul întâi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*