România, ținută în loc de o clasă politică înapoiată

clasa politică

Țara noastră este ținută în loc de clasă politică înapoiată, nereformată, care ține cu dinții de apucăturile nedemocratice convertite în mafie la nivel de stat după 1990. 

Clasa politică românească este îmbătrânită, încă plină de cadre ale fostului partid comunist și a școlii de cadre ”Ștefan Gheorghiu”. Politicienii noștrii nu înțeleg că noi românii ne schimbăm, ne-am schimbat mentalitatea, ideile, opiniile, efectiv s-au schimbat generațiile. 

Cetățeanul prozelit care a supraviețuit celor 45 de ani de comunism nu a mai reușit să țină pasul cu schimbările apărute după 1990, astfel a fost sărăcit, furat și îndobitocit, poate chiar mai mult decât pe timpul dictaturii Ceaușescu. Partidele noastre și-au construit viitorul pe baza acestei populații, care putea fi cumpărată la alegeri cu punga în detrimentul celorlalți cetățeni.

Din păcate pentru ăi mari (PSD+PNL – ex-PCR),  cei născuți spre sfârșitul regimului Ceaușescu și după 1990 nu au putut fi îndobitociți și manipulați, chiar dacă s-au depus eforturi considerabile, până la distrugerea unor regiuni, ca Oltenia, Dobrogea, Moldova și Muntenia. Cele patru regiuni enumerate au fost distruse de clasa politică, prin corupție, sărăcirea cetățenului și depopulare. 

România a pierdut circa cinci milioane de cetățeni activi, începând cu 1990. Noua generație a înlocuit generația prozelit comunistă, astfel partidele noastre politice și-au pierdut jucăriile. Rămași fără jucării, astăzi, politicienii noștrii se bat pe cătușe și un loc rece la Beciul Domnesc.

Neavând nici un gând de schimbare, clasa noastra politică încearcă din răsputeri să se pună contra curentului, însă orice barcă se scufundă la un moment dat. Direcția Națională Anticorupție de astăzi este exponentul tinerei generații, o brigadă de tineri ambițioși și chiar intangibili, care au început să reformeze clasa politică prin arestări.

Deși nu pare tocmai democratic, această mafie politică nu poate fi eradicată decât cu cătușe și confiscarea averilor, exact ce își dorește tânăra generație. Tinerii nu vor să fie ca ei, nu îi suportă pe acești borfași care le-au distrus părinții și bunicii.

Săptămânal asistăm la câte un spectacol penal, – DNA cere cătușe, hoții din Parlament se opun.

De ce le spunem hoți, mafioți, borfași, comuniști

La această oră, un sfert din Parlamentul României, a trecut pragul Direcției Naționale Anticorupție, de la prim-ministru până la ultimul ales dintr-un județ uitat de lume, ca Mehedinți, Vaslui, Teleorman, Caraș-Severin sau Călărași, polurile sărăciei din această țară. 

Sebastian Ghiță: „Eu nu m-am născut să fur, ci să creez!” Sorin Oprescu: „Nu suntem doamnă, toți un neam de hoți!”

Vorbe mari spuse de doi borfași extrem de protejați de sistemul cripto-comunist construit după 1990. Primul nepot de general SRI, al doilea fiu de agenți ai sistemului bolșevic condus de Nicolae Ceaușescu. Ei sunt reprezentanți de seamă ai acestei clase politice înapoiate. 

flash-protest-october-16-Bucharest-Pungesti-27-of-29

O ”țață” de la Craiova a fost reținută de procurorii DNA pentru că a respectat caietul de sarcini al Partidului Social Democat, respectiv luare de mită, trafic de influență și spălarea banilor. Bineînțeles, colegi de partid și chiar dușmani înverșunați i-au sărit în  ajutor. 

Elena Udrea: „Sunt indignată de felul în care Lia Olguţa Vasilescu a fost scoasă în cătuşe din sediul DNA.”

Ecaterina Andronescu: „Sigur, apare întrebarea: de ce am ajuns aici? Și, de asemenea, la această întrebare ar trebui să găsim răspunsuri.”

Gabriela Firea: „Sunt alături de Olguța Vasilescu, îi doresc sănătate și libertate.”

Metodele prin care au fost salvați Sebastian Ghiță și alții ca el, ne arată o privire de ansamblu asupra politicianului român: nu vrea să se reformeze și ține cu dinții de practicile mafiote. 

După cum spuneam, orice barcă care se pune împotriva curentului se va scufunda la un moment dat. Aceasta va fi și soarta clasei nostre politice. 

loading...

2 thoughts on “România, ținută în loc de o clasă politică înapoiată

  1. Perfect de acord cu ceea ce se scrie in acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *