Ultimele Știri

România spulberă Spania

Tricolorele încă-şi mai păstrează mici şanse de calificare, după ce au reuşit prima victorie din grupa principală în faţa unei echipe a Spaniei depăşite în repriza secundă. 

Primele minute ale meciului au adus multe goluri în ambele porţi, fiind vizibilă egalitatea dintre adversare. România era cu un gol în avantaj şi a avut ocazia de a majora diferenţa de scor fiind cu două jucătoare în plus pe teren, însă abia în acest moment s-a realizat marile carenţe ofensive, cât şi defensive ale echipei noastre. Spania ne depăşeşte lejer, şase goluri fiind înscrise numai de pe extreme. Până spre finalul reprizei, Elisei, Perianu şi Chiper au marcat goluri în poarta ibericelor, însă scorul a rămas devastator de 14-9.

A doua repriză a avut o altă desfăşurare datorită revenirii Cristinei Neagu, care ne readuce la o diferenţă minimă. Cu o alt joc al nostru, dar şi cu o scădere de formă a fetelor din Spania, România a egalat abia în minutul 46. De atunci până la final, nimeni nu a putut ceda, astfel că lupta s-a dus până spre fluierul de final. România se impune datorită vigilenţei Cristinei Neagu şi a minunilor făcute de Paula Ungureanu, scorul final fiind de 22-20.

În aceste condiţii România mai are şanse de calificare în semifinalele Compionatului European, cu condiţia ca Danemarca să remizeze cu Spania şi Ungaria, iar maghiarele să piardă în ultima etapă cu Norvegia.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*