Ultimele Știri

România și Rusia îl vor primi în vizită pe Subsecretarul de Stat SUA, Rose Gottemoeller

Subsecretarul de Stat american, Rose Gottemoeller urmează să efectueze o vizită în România pe data de 17-18 noiembrie, datorită unor probleme legate de securitatea internațională. 

Biroul purtătorului de cuvânt al Departamentului de Stat american a anunțat că subsecretarul de Stat american, Rose Gottemoeller, fiind însărcinat cu Controlul Armamentului şi Securitatea Internaţională, va efectua o vizită în cele două țări, România și Rusia, această vizită fiind parte a unui turneu.

Turneul se va desfășura în perioada 14-26 noiembrie, subsecretarul urmând să participe la o serie de conferințe, evenimente şi întâlniri bilaterale în Iordania, România, India, Rusia şi Marea Britanie.

Departamentul de Stat precizează că Rose Gottemoeller va avea întâlniri cu omologii din România, urmând să discute despre securitatea internațională. În cadrul aceleiași vizite, acesta va susține și o conferință la Colegiul Sava,  pe tema educaţiei în domeniile ştiinţei, tehnologiei, ingineriei şi matermaticii (STEM).

Turneul subsecretarului se va încheia la Londra, unde se va afla în data de 24-25 noiembrie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*