Ultimele Știri

‘România Nostră’ – Ipocrizia social-democrației lui Mircea Geoană

ADRIANA NEAGOE ADRIANA NEAGOE

Mircea Geoană și Marian Vanghelie și-au lansat astăzi noul proiect politic ”Grupul de Inițiativă pentru Noul Proiect Social Democrat”. 

Ipocrizia fostului președinte PSD, Mircea Geoană, se pare că nu are limite. Noul său proiect politic conține sloganul ”România Noastră.”  

”România noastră” nu poate fi a dumneavostră domnule Geoană, noi nu trăim în case scumpe, nu ne putem trimite copii la școli în străinătate și nu am avut vreodată parte de beneficiile primite de dumneavoastră. 

Cum poate conține noul său partid sloganul ”România Nostră”. Mircea Geoană este copilul unui fost general securitate, un membru marcant al Partidului Social Democrat și un om care s-a bucurat de binefacerile  venite odată cu deținerea unor funcții înalte în stat. 

Mircea Geoană este omul care a ținut cu dinții de o casă de la stat, omul care a fost dat afară din PSD și a reintrat pe ușa din dos. Geoană este omul care a fost exclus din nou din partid într-un mod bolșevic, iar acum vrea să se răzbune. Aceste metode întâlnite la PSD ne aduce foarte bine aminte de PCR, partidul mamă din care se trage social democrația românească. Mircea Geoană și-a pierdut locuința din Dorobanți în urma celei de-a doua excluderii din PSD. 

Cu ce ne amăgește Mircea Geoană:

  • Inițiativa noastră pentru un nou proiect social-democrat va schimba majoritatea. Vom avea o nouă majoritate, vom avea un nou Guvern.
  • Există un cartel al partidelor tradiționale, pe cale să facă implozie.
  • 91% dintre români și românce își doresc un nou proiect de țară.
  • Proiectul nostru politic, „Romania noastră”, pe care îl lansam astăzi în dezbatere publică, este contribuția noastră la un nou proiect de țară.
  • În PSD, oamenilor le e frică să vorbească.
  • Sultanatul politic Ponta se va încheia în câteva săptămâni.

Mircea Geoană ne vorbește de sulatanate și corupție, dar el însuși a făcut parte din aceste sultanate ale corupției din cadrul Partidului Social Democrat. 

Noul Partid Social Democrat condus de Mircea Geoană și Marian Vanghelie își  dorește formarea unei opoziții împotriva Guvernului Ponta și racolarea unor parlamentari de la alte partide.  Cei doi anunță pregătirea unei moțiuni de cenzură împreună cu noul PNL. 

„Vom avea o exprimare extrem de energică și consistentă în Parlament și în Camera Deputaților, imediat după 1 Februarie, și după ce vom avea o moțiune de cenzură de succes, în condițiile în care există o coaliție între noul PSD și nou PNL, în care știm ce proiect propunem românilor”, a declarat Mircea Geoana.

Mircea Geoană se prezintă ca un emanat al stângii și marele lider al noului Partid Social Democrat. Din păcate nu observăm oameni noi, idei noi, ci doar tovarăși vechi la vremuri noi. 

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on ‘România Nostră’ – Ipocrizia social-democrației lui Mircea Geoană

  1. Mai e ceva care nu stii dle F.M,sobolanul asta are vila de 3 mil $, in Aspen-U:S:A, vezi ce inseamna Aspen. Apoi vezi ca M.G, a fost chiar membru al PNT, la inceputurile postdecembriste!!!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*