Ultimele Știri

România: Drumuri blocate, trenuri anulate, zeci de localități fără curent electric

Șapte trenuri Regio și două trenuri InterRegio au fost anulate, luni, pe secțiile feroviare Făurei – Galați, Galați – Constanța și Ploiești – Urziceni, din cauza ninsorilor și a viscolului, iar pe celelalte rute circulația trenurilor de pasageri se desfășoară în condiții de iarnă, informează CFR Călători.

„În județele aflate sub avertizări de Cod portocaliu și Cod roșu — Prahova, Ialomița, Constanța, și respectiv Vrancea, Brăila și Buzău — există posibilitatea modificării circulației sau anulării unor trenuri, în special pe secțiile feroviare Făurei — Galați, Galați — Constanța și Ploiești — Urziceni. În acest moment, șapte trenuri Regio și două trenuri InterRegio au fost anulate pe secțiile de mai sus”, se menționează într-un comunicat al companiei.

A2 și 10 drumuri naționale sunt închise. Autostrada A2 a fost închisă pe tronsonul București-Drajna, ca urmare a unui accident în lanț care a avut loc în această dimineață la km. 44 pe direcția București – Constanța. Din cauza neadaptării la condițiile de drum, mai multe mașini s-au ciocnit. Accidentul a pornit de la un tir care a derapat și a intrat în parapet.

Peste 5000 de oameni nu au curent electric în zonele afectate de codul roşu de ninsori, în judeţul Brăila. Medicii au anunţat că nu pot ajunge la trei cazuri, din cauza drumurilor impracticabile.

Mai multe drumuri naționale au fost închise, un autocar cu 33 de pasageri a derapat în şanţ în această dimineaţă pe DE 85. Toate drumurile naționale din județele Buzău și Brăila sunt închise la această oră.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*